Vanliga frågor

 

Varför välja Dupes.se ?
Våra inspirerade parfymer är av mycket god kvalitet och håller länge. Man får mycket för pengarna, varje parfym är noga utvald och testad av vår doftexpert Teja som har över 30års erfarenhet i branschen. 

Hur kontaktar jag dupes.se för hjälp ?

Om du behöver kontakta oss eller har några frågor angående orderstatus, frakt eller andra frågor Maila oss på dupes.se@hotmail.com.

 

Hur gör jag en retur?

Om paketet returneras återbetalar vi köpeskillingen, exklusive tur- och returfrakt, förutsatt att produkten inte har öppnats. Vid retur står du för returkostnaden och transportrisken, vi föreslår därför att du packar din retur väl och använder dig av spårbar frakt. Vid returer måste du använda dig utav ett spårbart alternativ och sedan meddela oss spårningsnumret. Kontkta oss först för att få rätt leveransadress.

 

Kan jag ångra eller ändra mitt köp efter beställning?

För att avbeställa eller ändra en order är det viktigt att du hör av dig till oss så fort som möjligt. Detta kan du göra enklast via mail på dupes.se@hotmail.com men är viktigt att du gör detta så snart som möjligt efter att du har lagt din beställning för att vi ska kunna ändra produkten. Beställningar packas ofta inom loppet av 4 timmar och ändringar eller avbeställningar måste ske inom denna tidsram för att undvika att vi redan har skickat iväg produkten

 

Hur lång är leveranstiden för min order?  

Vi skickar vanligtvis din beställning samma dag om du gör den innan kl 14. Görs beställningen efter kl 14 skickas ordern dagen därpå. Om du gör din beställning på fredag efter kl 14 eller på en helgdag skickar vi beställningen nästkommande vardag.

Vår leveranstid är uppskattad till mellan 3-5 arbetsdagar efter att ha lämnats över till vald transportör. Under Helger, Storhelger och Högtider kan leveranstiderna vara något längre p.g.a hög belastning hos våra partners.

 

Vad kostar frakten för min order och vilka transportörer kan jag välja mellan?

 Om ditt ordervärde överstiger 450kr blir det fri frakt på din order med alla våra leverantörer.

 Vår fraktavgift på ordrar under 350kr är 39kr för DHL.